Cine suntem

Claris Con Firma de constructi

Cu experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, incepand cu anul  2008 firma noastra de constructii Claris Con a fost implicata in tara, in zeci de proiecte de success pe care le-a finalizat mereu la termen si respectand toate obligatiile pe care si le-a asumat prin contractele incheiate.

Urmarim ca principalul obiectiv sa fie satisfacerea dorintelor clientilor ,oferim sfaturi,produse si solutii individualizate .

Valorile noastre

  • Pasiune in tot ceea ce facem: urmarim ca echipa noastra sa realizeze executarea  lucrarilor in constructii astfel incat sa fie perfecte in interesul clientilor nostri
  • Calitatea serviciilor noastre: este asigurata de rezistenta si stabilitate,siguranta in exploatare,siguranta la foc ,igiena , protectia mediului,izolatie termica,protectia impotriva zgomotului.
  • Respectul fata de client : in colaborarile care le avem respectam zicala “ Clientul nostru,stapanul nostru”
  • Profesionalism si eficienta : atitudine responsabila ,eficienta,oferim informatii relevante care sa ajute in luarea deciziilor ,fiind respectate  timpul si preferintele  clientilor.
  • Transparenta  in relatia cu clientii din toate punctele de vedere ,nu exista costuri ascunse ,este respectat  timpul de executie conform graficului stabilit.
  • Adaptabilitate : oferim servicii compatibile cu nevoile dumneavoastra.

Experienta

Constructii case la rosu
Contructii case la cheie
Consultanta in constructii
Amenajari interioare
Amenajari exterioare

Alatura-te echipei noastre!

Vrei sa faci parte din echipa noastra? Nimic mai simplu, trimite cv-ul tau si noi te vom contacta atunci cand vom avea o pozitie disponibila.
Trimite CV-ul tau