Constructii Case

Consultanta in Constructii Firma de Constructii

Consultanta in constructii

Firma de constructii CLARIS CON va ofera consultanta de specialitate in functie de cerintele dumneavoastra. Va putem oferi consultanta incepand cu alegerea proiectului.

Mai mult
Case la Rosu Firma de constructii Claris Con

Constructii case la rosu

Prin cladire la rosu se intelege cladirea avand zidurile, planseele si acoperisul executate dar nefiind finisata. Denumirea la rosu se datoreaza culorii.

Mai mult
Case la Cheie Firma de constructii Claris Con

Contructii case la cheie

Casa la cheie reprezinta constructia cu tot cu finisaje la exterior – interior  si include: Finisaje exterioare, Finisaje interioare, Instalatii sanitare.

Mai Mult

Amenajari Locuinte

Amenajari Interioare Firma de constructii Claris Con

Amenajari interioare

Amenajarile interioare sunt reprezentate de procesul de transformare a unui spatiu gol sau neplacut intr-un spatiu care sa corespunda tuturor cerintelor.

Mai mult
Amenajari Exterioare Firma de constructii Claris Con

Amenajari exterioare

Principala caracteristica a lucrarilor exterioare e reprezentata de faptul ca acestea trebuie să reziste calitativ şi estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse

Mai mult
Renovari Firma de constructii Claris Con

Renovari

Un proiect de renovare trebuie sa aiba cativa pasi care sant obligatorii: Primul pas este o discutie ampla cu unul din specialistii nostri care iti vor explica de ce unele lucruri

Mai Mult

Instalatii

Instalatii Electricei Firma de constructii Claris Con

Instalatii electrice

De-a lungul timpului, Claris Con  si-a imbogatit gama de servicii de instalatii electrice, astfel incat sa acopere o arie cat mai larga de solicitari.

Mai mult
Instalatii Sanitare Firma de constructii Claris Con

Instalatii sanitare

Instalațiile sanitare reunesc un ansamblu de 3 instalatii: instalatii de apa rece, instalatii de apa calda si instalatii de canalizare. Oferim solutii constructive, materiale.

Mai mult
Instalatii Termice Firma de constructii Claris Con

Instalatii termice

Etapele realizarii unei instalatii termice. In vederea realizarii unei instalatii termice, este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: Stabilirea puterii centralei termice

Mai Mult

Mentenanta

Mentenanta Firma de Constructii Claris Con

Servicii de mentenanta

Serviciul de mentenanta este un serviciu cu care venim in sprijinul clientilor. Rolul serviciului de mentenanta este reprezentat de interventia la locatia clientului.

Mai mult