Solicita o programare

Pentru a stabili o intalnire cu noi te rugam completeaza formularul de mai jos si trimite-ne datele tale de contact. Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Instalatii Electricei Firma de constructii Claris Con

Serviciul de instalatii elecrice

De-a lungul timpului, Claris Con  si-a imbogatit gama de servicii de instalatii electrice, astfel incat sa acopere o arie cat mai larga de solicitari. Dintre cele mai importante proiecte de instalatii electrice, mentionam:

  • Instalarea de tablou de sigurante electrice cu sigurante ABB pentru fiecare nivel
  • Montarea de circuite electrice de conductori trase prin tubulatura de PVC pentru a fi schimbate la nevoie
  • Montaj doze electrice de aparat si prize electrice duble
  • Montarea de intrerupatoare si comutatoare Legrand
  • Amenajarea de circuite electrice de curenti slabi pentru instalarea de internet
  • Monaj circuite electrice pentru instalarea sistemelor de supreveghere video, precum si pentru sistemele de alarmare si interfon

Claris Con  are grija ca prin serviciile asigurate de profesionistii sai in domeniul instalatiilor electrice, clientii sa beneficieze de sisteme electrice sigure si montate corespunzator.

Sub deviza “Niciodata rabat de la calitate”, firma noastra de instalatii electrice, Claris Con asigura montarea de instalatii electrice indispensabile oricarei cladiri.

De exemplu, in cazul montarii de circuite electrice de conductor si prize electrice, avem grija sa stabilim, cu atentie, locurile de amplasare a aparatelor respective (prize, corpuri de iluminat, obiecte care necesita doar niste curenti slabi, intrerupatoare), deoarece localizarea lor este critica in cazul instalatiilor electrice de calitate si rezistente in timp.